Lil' Princess

By: Amy Nujaimy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 2-Sep-2009 13:35 Email | Share | Bookmark
Hari-hari cuti in Abu Dhabi....

Salam semua kawan2 yg dirindui.....

Harap2 u oals semua masih segar dlm menjalani ibadah puasa yer......

Pertama nyer nak ucap tq so much kat Azue sebb sudi kasi kad sambut puasa kat i.... mintak mahap yer lambat pulak posmen antor.... hehehe.....



Sepanjang 2 bulan lebih ni.... kami bercuti panjang(only yaya n mama jer la.........hehehe ).... i cuti dari jadik supir / driver.... yaya plak cuti skul during summer..... so dua2 dok terbongkang kat umah... nak g jenjalan.... malas nk tahan teksi coz panas nyer melampau2.... so nak tak nak dok jer la dlm umah yg cinonet ni......

Hari2 yg berlalu.... sungguh membosankan..... dok asyik ulang benda yg sama jer.... bangun pagi... mandi... makan... solat... watch tv.... tenet.... layan anak main apa2 aje(main masak2, ball, tracing, drawing, colouring, conteng2, beskal, khemah2, main jual2, jumping, etc....) masak.... and lastly tidor balik..... zzzzzzzzzzzz

Tapi x berapa hari lagi skolah da buka balik.... so i akan jadi supir balik ler jawabnyer.... dah la bulan posa..... mood nak raya bagai... geng2 melepak lepas waktu skolah plak dah balik msia for good.... huhuhu... lagi la keboringan melanda di jiwa......

Kat bwh ni gambar2 yg sempat dirakam sepanjang musim cuti ni... benarnyer byk lg gambar dlm simpanan tp sebb susah nk d/load.. nanti2 jer la wat entry baru..... kena cari mood yg hilang dulu..... hihihihi..............

Antara buku ngan game.....



Sure la dia pilih game....



Khusyuk nyer.....



OOOooooo.... snow white n pakcik2 cumilnyer......



Conyeng muka edisi mama.... x seni langsung.... huhuhu



Dah penat main2.... tgk cd lak.....



Wallahhhh..... party apa ni mek oooiiii.....



Amboi kemas nyer..... leh caya ker ni.....



Dah agak dah..... dia pi dok sepah kat lantai pulak lepas kena marah sebb dok tunggang langgang kan tempat tido..... huhuhu penatnyer mama.....



Conteng muka lagi........



Mak dia memasak.... dia pun sebok nak jadik chef jugak..... x per la.... harap2 rajin memasak sampai bila2.... x mcm mama kamu ni... dah la x tau memasak.... maleh pulak... x dapek den nak nolong......





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net